Zeilmakerijvakbeurs 2020 geannuleerd

Het Coronavirus houdt nog steeds de hele wereld in z’n greep. Het is daarom van belang om de noodzaak van grote bijeenkomsten te heroverwegen. Om de gezondheid van u als deelnemer of bezoeker van de Zeilmakerij Vakbeurs te waarborgen hebben wij de moeilijke beslissing genomen om de Zeilmakerij Vakbeurs 2020 te annuleren.

Zodra er meer duidelijk is over wat er in de komende maanden toegestaan en veilig is, zullen wij u op de hoogte stellen van een nieuwe datum en de locatie van de beurs.

Het Coronavirus brengt naast een gezondheidscrisis, ook een grote impact op de economie met zich mee. We hebben er vertrouwen in dat we deze crisis allemaal goed doorkomen. We wensen u en uw organisatie al het goeds toe in deze opmerkelijke tijd.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@zeilmakerijvakbeurs.nl.